Infraestructures

VALLÈS OCCIDENTAL

Viladecavalls redacta l'ús de les plataformes de la B-40

L'Ajuntament de Viladecavalls està redactant el projecte d'adequació de les plataformes i l'espai lliure que hi ha davant de la B-40, el quart cinturó, al seu pas pel barri de Can Trias. La redacció de la proposta s'està fent de forma coordinada amb el Ministeri de Foment i està previst que estigui acabada a mitjans de novembre.

Es tracta d'integrar al barri les plataformes que tapen el quart cinturó en aquest tram i que tenen una superfície superior als 60.000 metres quadrats. La idea de l'Ajuntament de Viladecavalls és que aquest gran espai de formigó s'adapti per a usos culturals, esportius, cívics i d'aparcament. També es transformarà l'espai lliure en una zona verda amb equipaments i una zona de joc. A més, es millorarà la urbanització del carrer Pintor Greco. L'alcalde de Viladecavalls, Carles Rodríguez, va destacar que “el projecte ha de ser auster, segur i sostenible, tant en termes ecològics com econòmics”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.