Infraestructures

El conseller d'educació anuncia el tercer institut de Dénia

Les obres s'adjudicaran durant el proper exercici de 2012

El conseller d'Educació, Formació i Treball, José Císcar, ha assegurat que les obres del tercer institut de Dénia s'inclouran en el pressupost de la conselleria per al 2012 i s'adjudicaran l'any que ve. Císcar ha fet aquestes declaracions durant la visita que ha realitzat al Centre de Formació Marítim Dénia acompanyat per l'alcaldessa de la ciutat.

Prèviament a aquestes declaracions, Císcar i Kringe, acompanyats per regidors del govern municipal, membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, el jutge degà de Dénia i representants d'entitats empresarials i socials de la ciutat, han realitzat un recorregut pel Centre de Formació Marítim Dénia, ubicat en el port esportiu Marina de Dénia, guiats pel president i capità del port, Gabriel Martínez.

El centre, homologat per la Direcció General de la Marina Mercant, imparteix cursos d'especialitat marítima, huit cursos professionals i quatre esportius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.