Infraestructures

Baix Ebre

Es reprenen les obres de la variant de l'Aldea

Les obres de la variant de l'N-340 al pas per l'Aldea, aturades des de finals de juliol de l'any passat, es reprendran dilluns que ve, 7 de novembre. Així ho ha confirmat l'empresa adjudicatària Sando a l'alcalde del municipi, Dani Andreu. “És una molt bona notícia”, manifestava Andreu, que assenyalava que el secretari d'estat d'Infraestructures del Ministeri de Foment, Víctor Morlán, ha complit el compromís que va fer als representants polítics del consistori de reiniciar de forma imminent les obres. Els veïns del municipi havien amenaçat de convocar una altra assemblea i organitzar més mobilitzacions si no es reprenien les obres abans del dia 15 de novembre, només cinc dies abans de les eleccions generals.

Dins els pressupostos de l'Estat per enguany hi ha una partida reservada de quatre milions d'euros.

Les obres es van aturar quan estaven al 45% de l'execució, és a dir que encara queda un 55% del projecte per executar, i les previsions de l'alcalde són que les obres, si tal com ha anunciat l'empresa adjudicatària es reprenen la setmana vinent, puguen estar acabades d'aquí a un any i mig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.