Infraestructures

Albal obre el poliesportiu de La Balaguera

La nova instal·lació disposa d'una pista d'atletisme, dos camps de futbol 7, un camp de futbol 3, quatre pistes de pàdel, una de tennis, un camp de voleibol i futbol platja, ludoteca i sales polivalents

El nou Poliesportiu La Balaguera d'Albal ha obert les portes amb un cap de setmana especial. Durant els dos primers dies, a les noves instal·lacions esportives municipals,s'han realitzat actes lúdics per als més menuts, regals de benvinguda i portes obertes per a poder disfrutar de tota l'oferta esportiva de manera totalment gratuïta.

El Poliesportiu La Balaguera, situat al costat de la piscina coberta, la Central de Policia i les instal·lacions de la Guàrdia Civil inaugurades fa poc, tindrà una àmplia oferta esportiva, ja que disposa d'una pista d'atletisme, dos camps de futbol 7, un camp de futbol 3, quatre pistes de pàdel, una de tennis, un camp de voleibol i futbol platja, ludoteca i sales polivalents. El complex es completa amb una zona de despatxos i un pàrquing amb capacitat per a 76 vehicles.

El projecte ha estat finançat en la seua totalitat per l'Ajuntament de la localitat, i el seu cost total és, aproximadament, de 5,5 milions d'euros.

Amb aquesta obertura del poliesportiu s'àmplia l'oferta d'instal·lacions esportives municipals d'Albal, ja que en l'actualitat disposa d'altra zona per a la pràctica de l'esport en l'entorn de l'ermita de Santa Anna, encara que el nou complex de La Balaguera és el primer d'estes característiques que es crea en el nucli urbà del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.