Infraestructures

Vallès Oriental

El centre logístic del corredor, a la Llagosta

La Llagosta, al Vallès Oriental, es podria convertir, en un termini de cinc anys, en un dels punts amb més activitat industrial del futur corredor mediterrani, amb la instal·lació del futur centre logístic de mercaderies, segons va anunciar ahir l'alcalde de la localitat, Alberto López. L'Ajuntament de la Llagosta ja ha rebut el suport de l'associació europea que promou l'eix mediterrani, Ferrmed, del Ministeri de Foment, i està pendent de reunir-se la setmana que ve amb la Generalitat per confirmar les intencions i els calendaris. Foment i Ferrmed ja s'han pronunciat a favor de la construcció del centre logístic a la Llagosta per la concentració industrial de l'entorn i per la seva proximitat amb el port de Barcelona.

López ha explicat que tot això implica que “en un futur immediat” la Llagosta disposi d'una de les “estacions de mercaderies i logística més importants i amb més activitat del corredor mediterrani dins l'Estat espanyol”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.