Comencen les obres de remodelació del camp de futbol de Llerona

Aquesta setmana han començat les obres del projecte de remodelació del camp de futbol de Llerona, subvencionada pels Fons Estatals d'Inversió Local. Els primers treballs iniciats consisteixen en les feines de desmuntatge de l'equipament esportiu: porteries i banquetes i de la barana que envoltava el camp així com el banc de bloc de formigó perimetral. També ha començat ja el moviment de terres i perfilat del terreny.

La remodelació del camp de futbol de Llerona consisteix en la col·locació de gespa artificial i l'acondicionament del camp de futbol de Llerona. L'actuació inclourà un arranjament dels accessos perimetrals al camp de futbol i es contemplen també les instal·lacions de sanejament i reg necessàries per al correcte funcionament i manteniment de la nova superfície. A banda de la millorar de diversos aspectes del recinte, el nou equipament comptarà amb porteries per a futbol 11 noves, porteries abatibles de futbol 7, banquetes, banderoles de corner, xarxes de protecció en els fons de porteries i marcador electrònic.

Aquesta actuació, que és previst que finalitzi el 31 d'agost, té un pressupost de 484.933,22 € (IVA inclòs).

A les Franqueses del Vallès es faran cinc projectes amb fons del FEIL, quatres dels quals ja han començat, la remodelació del camp de futbol de Llerona, els dos trams de la carretera de Ribes, entre la rotonda de Can Mònic i la plaça de l'Escorxador i entre la plaça de l'Ajuntament i la plaça Gaudí i la remodelació del carrer d'Aragó, entre la plaça d'Espanya i el carrer de Cardedeu. L'altre projecte del FEIL, l'adequació de la plaça Major de Bellavista, s'iniciarà després de la Festa Major de Bellavista, que es celebra el primer cap de setmana de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.