Infraestructures

segrià

Reñé, indignat per les crítiques a l'aeroport

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, es va mostrar ahir “indignat per la pressió desmesurada i injusta contra l'aeroport de Lleida-Alguaire”, procedent de diversos àmbits de l'entorn metropolità de Barcelona. Reñé va afirmar, molest, que “ja n'hi ha prou de tanta ximpleria”. El president provincial va qualificar d'injust que es busqui l'eficiència i la viabilitat econòmica de la instal·lació en només dos anys i ho va contraposar amb la línia 9 del metro de Barcelona, que costarà 8.000 milions i un 30% del cost es repercutirà en el bitllet del usuaris, “i això ningú no ho qüestiona i també és una obra de país i necessària com l'aeroport de Lleida”.

Joan Reñé, en l'esmorzar de Nadal amb els mitjans de comunicació de Lleida, va anunciar un pressupost pel 2012 d'uns 87 milions en relació amb els 97 d'aquest any; és a dir, un 10% menys i amb una forta caiguda de les inversions. No obstant això, va anunciar un augment de les partides de suport als municipis i amb ajuts destinats a la despesa corrent dels ajuntaments. Així, un terç del pressupost de la Diputació seran fons per als municipis.

El president Reñé espera no haver de retornar 26 milions que els reclama l'Estat, corresponents a la liquidació del 2009.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.