Infraestructures

La Generalitat cedeix la rehabilitació del barri medieval de Bocairent

El secretari autonòmic d'Infraestructures aprofita la visita a la localitat per estudiar la instal·lació d'una rotonda a la CV-81

Dimecres 28 de desembre, el secretari autonòmic d'Infraestructures, Victoriano Sánchez-Barcáiztegui, ha visitat Bocairent acompanyat pel diputat autonòmic Fernando Giner i pel subdirector general de Projectes urbans i d'Habitatge, Vicente J. Serrano, per analitzar sobre el terreny dos actuacions tractades amb l'alcalde, Josep-Vicent Ferre, en una reunió el passat dia 23. Per una banda, el representant de la Generalitat s'ha desplaçat al punt quilomètric 15,6 de la CV-81 per tal d'abordar la construcció d'una rotonda que millore l'accessibilitat als dos costats de la carretera, Tant el consistori com els sectors empresarial i turístic vénen reclamant aquesta instal·lació reiteradament com a solució transitòria fins l'execució del projecte global del desdoblament del vial.

D'una altra part, l'estada de Sánchez-Barcáiztegui també ha servit per a la cessió a l'Ajuntament de Bocairent de l'ús públic de la rehabilitació integral del barri medieval que es traduirà, fonamentalment, en l'obertura de l'aparcament situat a l'extrem oriental. A més, el secretari autonòmic ha pogut conèixer els treballs realitzats en la fase 2A de la mà del director d'obres i arquitecte, Miguel del Rey, dels quals queden pendents xicotets detalls ja que està finalitzada “al 99%”. Igualment, la comitiva ha aprofitat l'ocasió per impulsar la materialització de la fase 2B amb que conclourà definitivament el projecte.

Per al primer edil de Bocairent, la presència del secretari autonòmic «suposa un impuls a la petició local de comptar amb una rotonda a la CV-81». De fet, els tècnics de la Conselleria d'Infraestructures estudiaran les pròximes setmanes la qüestió per tal de dur-la a terme. Així mateix, Josep-Vicent Ferre ha destacat la importància del nou aparcament dins del nucli històric «perquè volem un barri turístic que sorprenga els nostres visitants, però també volem un barri per a viure en el que els seus habitants tinguen les màximes comoditats possibles i li donen caliu als carrers més antics del nostre poble».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.