Infraestructures

SEGRIÀ

L'aeroport de Lleida rep 1.800 viatgers

Arriben els primers 16 esquiadors britànics a les pistes de la Val d'Aran

L'aeroport de Lleida-Alguaire va viure ahir un dels dies amb més activitat des de la inauguració, gràcies als 1.800 passatgers procedents de Palma de Mallorca i el Regne Unit. L'obertura de fora de l'espai Schenguen ha estat el revulsiu per a aquesta infraestructura on el 19 de desembre, l'operador britànic Thomas Cook, va fer els primers vols carregats d'esquiadors britànics. Dels esquiadors que van arribar ahir, en destaquen els 16 que van tenir com a destí el complex de Baquèira-Beret, a la Val d'Aran. Aquests són els primers esquiadors britànics que aterren a l'aeroport de Ponent amb destí a les pistes araneses –les úniques incloses en els paquets de l'operador britànic–. 886 esquiadors més tenien com a destí diverses pistes d'esquí d'Andorra.

Ahir van arribar a Lleida-Alguaire, a més dels vols des de Palma de Mallorca, sis vols del Regne Unit procedents de Londres-Gatwick, Belfast, Birmingham, Bristol i Manchester. Els mateixos vols van tornar hores més tard als aeroports d'origen carregats de passatgers. Dos avions britànics recolliran diumenge vinent els passatgers que han allargat l'estada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.