Infraestructures

MARESME

Argentona tornarà a tenir piscina a l'estiu

L'any passat no n'hi va haver perquè la vella ja estava tancada per fer-ne una de nova

Argentona tindrà piscina municipal aquest estiu. Aquest és el compromís de l'equip de govern –CiU, el PSC, Argentcat i l'Entesa– després que l'any passat l'antiga piscina estigués tancada. El motiu no va ser cap altre que l'espera per fer les obres per construir un complex poliesportiu que també inclouria una piscina.

Aquesta obra, però, encara no s'ha pogut començar perquè l'Ajuntament està esperant que la Generalitat –a través del Consell Català de l'Esport– faci efectiva una subvenció d'1,2 milions, concedida des de fa mesos. Arran d'aquesta situació, l'estiu passat Argentona va firmar un conveni amb l'Ajuntament de Cabrera perquè els argentonins poguessin anar a la piscina cabrerenca, però aquesta solució no va tenir èxit.

“Argentona no es pot permetre estar un altre any sense piscina”, va manifestar el seu alcalde, Ferran Armengol (CiU). Així, el consistori està estudiant diverses alternatives. Una d'aquestes seria habilitar la piscina antiga i reobrir-la amb vista a la temporada d'estiu.

Una altra solució seria buscar acords amb alguna piscina privada del poble per tal que durant l'estiu funcionés amb caràcter municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.