Infraestructures

L'associació de l'IES Ausiàs March de Gandia vol un centre nou

Accepta la decisió del Consell Escolar però reivindica un mou institut per a la zona de Beniopa

3. La comunitat educativa de l'Ausiàs March de Gandia, porta més de 25 anys demanant solució a les seues deficiències i a la saturació d'alumnat, havent desaprofitat els últims 7 anys a l'espera de la infructuosa expropiació i compra del solar annex promès per a l'ampliació del centre. No entenen ara, perquè tanta precipitació a l'hora de presentar les últimes alternatives i de demanar-los resposta a una qüestió que, com a mínim, s'ha de poder discutir i valorar amb suficients dades per part de tots els sectors afectats.

En relació a les declaracions fetes en diversos mitjans de comunicació per part del Director i per diversos membres del Govern Municipal de Gandia, en les quals s'accepta la proposta de remodelar l'institut, l'associació de Pares i Mares del centre accepten la decisió presa al si del Consell Escolar, com no pot ser d'altra manera.

No obstant això, no s'està d'acord amb la solució final donada i temen que la remodelació proposada comporte la no construcció d'un altre centre públic de Secundària a la zona de Beniopa Passeig.

És per això que la direcció de l'AMPA ha fet pública la seua opinió en el sentit de l'acceptació de l'adequació del centre perquè l'institut amb més solera de la comarca, dispose de les millors condicions per a la docència, activitat que desenvolupa des de fa 75 anys.

També han manifestat trobar-se totalment en contra de destinar sol públic per a la ubicació d'un centre educatiu d'ensenyament obligatori provat a Gandia. Demanen que es construïsca en la parcel·la municipal del sector Beniopa-Passeig un nou centre públic de Secundària per donar cabuda i solució a les necessitats educatives de tota la ciutat. Aquesta petició no és nova, la proposta ja ha estat presentada i avalada pels diferents sectors educatius de Gandia.

L'AMPA opina que ambdues demandes no són excloents, sinó tot el contrari, són complementàries i facilitarien l'organització de l'oferta educativa de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.