Infraestructures

Compromís per Alzira denúncia l'opacitat de l'alcaldessa

La concessió administrativa d'explotació de la Casa Blava mostra la falta de transparència amb la que actua Bastidas i 'equip de govern municipal

L'Ajuntament d'Alzira governat pel PP d'Elena Bastidas, va incloure dins de les obres del denominat Pla Confiança, la rehabilitació i reconstrucció de la coneguda Casa Blava a la zona de Tulell. L'objectiu era el de millorar, segons van manifestar, l'oferta turística de la ciutat.

Amb una inversió superior al milió d'euros s'han executat les obres que van finalitzar el passat mes de setembre i han sigut rebudes per l'Ajuntament el passat mes de novembre del 2011.

Crida l'atenció, coneixent els antecedents de Bastidas en aquests casos, que no s'haja publicitat l'entrega del citat immoble a l'Ajuntament ni tampoc s'haja dut a terme una visita al mateix a pesar de ser una de les obres més importants dutes a terme a Alzira en aquest àmbit en els últims anys.

A instàncies de Compromís per Alzira s'ha sol·licitat una visita a la Casa Blava per conèixer el seu resultat final. Tot i això, aquesta és la data en que la coalició econacionalista, encara no ha rebut contestació ni moment per fer l'esmentada visita.

Igualment sembla que s'havia aprovat el plec de condicions que regiria la concessió administrativa per a l'explotació d'Hotel Rural (6 habitacions) i Bar Cafeteria per una empresa privada i així es va aprovar per la Junta Local de Govern en la seua última reunió del mes de desembre del 2011, però el text concret no ha passat per cap òrgan de govern municipal.

Crida poderosament l'atenció com en aquesta època de crisi, l'Ajuntament d'Alzira no dóna la màxima publicitat a aquesta concessió per a intentar aconseguir les millors propostes i a més oferir una empresa que donarà ocupació una vegada inicie la seua activitat.

Des de Compromís per Alzira volen denunciar l'opacitat i una actuació poc transparent per banda d'Elena Bastidas en aquest projecte, en intentar ocultar les dades d'aquesta concessió de l'explotació de la Casa Blava als veïns de la ciutat i creuen que la intenció de l'equip de govern municipal, és que siguen poques persones les que tinguen coneixement de l'oferta pública de la concessió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.