Comença la construcció del CEIP Les Franqueses II amb la signatura de l'acta del replanteig realitzada avui

Aquest matí s'ha fet la signatura de l'acta de comprovació del replanteig de la construcció del CEIP Les Franqueses II que dóna inici al començament d'obra d'aquest nou equipament educatiu de les Franqueses del Vallès.

L'acte, realitzat al mateix solar on s'ubicarà l'escola, al carrer de Valldoriolf 22 de Bellavista, ha comptat amb la presència de l'alcalde, Esteve Ribalta, el regidor de Política Territorial i Obra Pública, Juan Antonio Marín, el representant dels Serveis Educatius Vallès Maresme, Josep Magret, el representat de l'empresa GISA de la Generalitat,, Xavier Espona el gerent de l'empresa adjudicatària de les obres, Construccions Proho, SA, Ramon Prat així com els directors d'obra.

L'Ajuntament de les Franqueses ha realitzat gestions que per tal que el nou CEIP de Bellavista, anomenat provisionalment CEIP Les Franqueses II estigui en funcionament com abans millor a l'igual que ha fet amb el CEIP Camins, les obres del qual van començar a l'abril i estaran enllestides per a l'inici del curs 2009/2010.

En un any de govern s'han portat a terme cinc destacades actuacions en matèria educativa: l'acceleració en la construcció dels CEIPS Camins i Les Franqueses II, esmentats anteriorment, i els convenis amb la Universitat de Vic, amb la Fundació Universitària Martí l'Humà i amb la Universitat Autònoma.

Un cop signada l'acta de replanteig que s'ha fet avui l'empresa assumeix l'inici d'obra del CEIP Les Franqueses II. La setmana vinent es procedirà a les mesures topogràfiques i al tancat del solar i en quinze dies ja es veuran les màquines treballant.

El sistema de construcció d'aquest equipament, més ràpid del que seria habitual, es fa en paral·lel. D'una banda els treballs al solar del carrer Valldoriolf i de l'altra, la construcció especial dels mòduls que es fabriquen a Astúries i es transportaran ja finalitzats per a la seva instal·lació.

La data d'acabament del l'obra està fixada per a l'abril del 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.