Infraestructures

L'Escorxador de Morella multiplica per quatre l'activitat

Ja treballa en la segona fase del projecte que consistirà en una sala d'especejament per a comercialitzar productes acabats

L'Escorxador de Morella complix un any d'activitat, amb uns resultats que posen de manifest la seua línia ascendent. En aquest període, ha multiplicat per quatre el seu treball i es preveu que la tendència continue a l'alça. Tant és així, que el pròxim pas consistirà en la construcció d'una sala d'especejament, que permetrà transformar els productes i comercialitzar-los ja elaborats.

En este sentit, l'empresa de Carns de Morella S.L. va rebre una ajuda del Ministeri d'Indústria, a través del conveni firmat per la Direcció General de Desenvolupament Industrial i la Mancomunitat de la Taula del Sénia. Aquesta consistix en un préstec de 95.700 euros, sense interés, a quinze anys i amb cinc de carència.

La construcció de la sala d'especejament redundarà en la qualitat dels productes dels ramaders de Morella, ja que es podrà elaborar el producte definitiu en el mateix Escorxador, amb la matèria primera de la zona, evitant-se els trasllats.

Cal recordar que l'Escorxador de Morella està gestionat per l'empresa Carns de Morella S.L., formada per capital públic i privat. D'esta manera, va nàixer un projecte amb més de 70 socis, tant particulars com empreses del sector ramader i servicis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.