Infraestructures

Dénia tindrà l'única estació comarcal del tren de la costa

Els pobles de la rodalia aprofitaran l'abaixador d'aquesta estació que s'hi preveu

Segons s'ha sabut per fonts oficials de l'Ajuntament d'aquesta localitat, l'única estació del Tren de la Costa al seu pas per la comarca de la Marina, s'ubicarà a Dénia. Així ho ha confirmat també el director general de Transports i Logística de la Generalitat Valenciana, Carlos Eleno, en una visitya realitzada hui a la vila.

L'alcaldessa ha incidit que la futura estació s'ubicarà a Dénia “per les infraestructures i els serveis que reunix la capital de la Marina Alta”, entre els quals ha enumerat els jutjats, l'estació marítima o l'hospital comarcal.

L'estació s'ubicarà en el camí de l'Advocat i permetrà connectar la línia del trenet Alacant-Dénia que la Generalitat està reconvertint en Tram amb el nou traçat que arribarà des de Gandia.

Finalment, la primera edil ha recordat que poblacions pròximes, com Ondara i el Verger, tindran baixador de la línia de rodalia, com s'arreplega en el projecte bàsic redactat en 2001, i, que en cap cas està previst habilitar cap altra parada del Tren de la Costa que no siga la de Dénia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.