Infraestructures

infraestructures

Vilafant insisteix a Foment que faci voreres a la carretera

L'Ajuntament de Vilafant ha insistit diverses vegades al Ministeri de Foment que faci voreres al tram de la carretera N-260 al municipi que no en té. Segons va explicar l'alcaldessa, Consol Cantenys, dimecres en el ple de l'Ajuntament, el consistori ho ha demanat diverses vegades a Foment des de fa anys. Cantenys responia a la pregunta del regidor de l'oposició Albert Baserba (ERC). El tram en què s'haurien de fer voreres per millorar la seguretat dels vianants és d'entre 800 i 900 metres, des del nucli antic fins al pont de l'autopista.

Cantenys també ha explicat que el que sí que està acabant de redactar el Ministeri de Foment és el projecte per construir una rotonda al nou accés a l'estació del TAV Figueres Vilafant, des de l'N-260. L'alcaldessa no sap els terminis en què es podrà construir a causa de la situació econòmica actual, però com a mínim s'ha fet el projecte. En l'altre cas, encara no s'ha fet res.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.