Infraestructures

Sol·liciten a l'alcaldessa d'Alzira que condicione una escola com a Casal Jove

Els locals previstos han estat cedits pel consistori amb majoria del PP a la Universitat Catòlica

Una de les demandes cursades pel Bloc jove durant els darrers anys, ha estat la construcció d'un Casal Jove per a Alzira, com a un lloc de trobada de la joventut amb una programació estable d'activitats durant tot l'any.

Amb aquesta finalitat, es va dur a terme una campanya fa alguns mesos, sol·licitant que l'edifici construït amb fons procedents del Pla E, al polígon de Tulell per un import d'un milió d'euros, es destinara a un Casal Jove, però l'equip de govern del PP i l'alcaldessa varen cedir l'edifici a la Universitat Catòlica.

Des de la Coalició Compromís per Alzira i el Bloc Jove reivindiquem la necessitat d'un Casal Jove, donat que l'anterior local situat al carrer Rei En Jaume es troba pràcticament en ruïnes i no reuneix les condicions adients.

També existeix una demanda per part de pares i mares d'Alzira que volen un espai de reunió i de trobada per als seus fills i filles, i en especial per als de les edats compreses entre 12 i 18 anys, els quals a hores d'ara no en tenen d'aquests espais i més quan el Centre de la Joventut ubicat a la Casa de la Cultura, té un horari restringit i tanca els caps de setmana sense que la seua activitat siga atractiva pel jovent.

Per tot això, i davant del recent trasllat del CEIP García Sanchiz a la seua nova ubicació i l'estat disponible del centre escolar de propietat municipal amb totes les seues aules, espais multidisciplinars i patis a disposició de l'ajuntament. Compromís per Alzira s'ha interessat per la seua destinació final, sense haver rebut cap resposta clara i com que el regidor Carbonell ha deixat caure que es feren propostes, aquesta coalició subratllarà en el proper ple, que el centre i les seues instal·lacions s'habiliten com a Casal Jove.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.