Infraestructures

BAIX EBRE / MONTSIÀ

Ports inverteix 5,7 milions en el moll dels Alfacs de la Ràpita

Ports de la Generalitat ha acabat les obres de l'àrea de llevant del port de la Ràpita, que han suposat una inversió de 5,7 milions d'euros. El moll dels Alfacs s'ha adossat al dic de llevant i connecta la carretera amb l'interior de la dàrsena a través d'un pont de 30 metres de longitud. Aquest moll ocupa una superfície de 107.000 metres quadrats, que es destinen als usos de varador, drassanes, zona d'hivernada, marina seca, magatzems i àrea d'activitats logístiques. A més, la iniciativa privada ha impulsat una dàrsena esportiva, que disposa de 826 amarradors en una primera fase i que ha suposat una inversió de 20 milions.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va visitar ahir les noves infraestructures portuàries de la Ràpita, després de presidir la reunió del consell rector de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre, que aquest any tindrà un pressupost d'1,3 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.