Infraestructures

El Bloc Jove de la Ribera se suma a la insubmissió als peatges

El 20 de maig s'espera un nou “No vull pagar” multitudinari al peatge d'Algemesí

El Bloc Jove de la Ribera del Xúquer ha fet pública la seua adhesió a la iniciativa popular ‹‹No vull pagar›› engegada fa unes setmanes a través de les xarxes socials i que promou la insubmissió als peatges que travessen els País Valencià i Catalunya al seu pas per l'AP-7.

En opinió dels convocants, els peatges de l'autopista AP7 “són un robatori institucionalitzat expressament dirigit contra tot el Poble Valencià, tant treballadors com empresaris”. Els joves mantenen aquesta opinió perquè ja fa anys que l'obra de l'autopista ha estat amortitzada diverses vegades i perquè, en segon lloc, aquesta sagnia econòmica contra la població no s'aplica en les autopistes castellanes “unes autopistes que, a més, per la poca circulació que tenen, són un objecte de luxe en gran part del seu traçat i que han estat en gran part pagades amb els diners que l'Estat espanyol espolia a nosaltres”.

Per això, des del Bloc Jove de la Ribera consideren que és l'hora de dir prou i de deixar de pagar els peatges i és això, que animen la ciutadania de la Ribera i del conjunt del País Valencià a afegir-se a aquesta iniciativa i mostrar també la insubmissió a l'abús, igual com ho faran al Principat de Catalunya i a les Illes Balears el diumenge 20 de maig a les 12 hores del migdia, en defensa de l'economia i de la dignitat. En el cas d'aquesta comarca, l'acció se substanciarà al peatge d'Algemesí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.