Infraestructures

El govern valencià vol vendre l'aeroport de Castelló i la Universitat Internacional

La Coalició Compromís manifesta que això pot suposar un malbaratament de diners públics invertits

El govern valencià torna a passar per damunt de Carlos Fabra, que va assegurar que l'aeroport només es vendria quan estiguera operatiu

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha mostrat la seua preocupació pels termes en què el govern valencià vol ara dur a terme la venda de l'aeroport. Dóna la impressió —assegura Pañella— que “es tracta d'una venda a la desesperada, que el govern d'Alberto Fabra vol despendre's al preu que siga de la patata calenta que els van llegar Camps i Carlos Fabra, i amb la qual no saben ara què fer, ni com contenir la sagnia a les arques públiques del seu inútil manteniment, ni con aturar les burles que els plouen de dins i fora de l'estat, sobre aquest aeroport sense avions”.

Pañella ha ironitzat, comentant que l'altre dia li va preguntar a la consellera d'Educació si pensen vendre's la VIU, com ha aparegut en alguns mitjans, i ella no li ho va negar; “potser vulguen fer un pack amb l'aeroport i la VIU i veure qui vol adquirir-los “dos per un”. Quan el conseller parla de “públic, públic-privat o privat del tot, com siga” demostra que no saben com eixir de l'embolic, afig el diputat nacionalista.

Arran d'aquestes circumstàncies, ha advertit que “en qualsevol cas, des de Compromís no tolerarem que la possible venda d'aquest aeroport —si podem anomenar així unes instal.lacions on els avions ni volen ni se'ls espera—, no supose un greu perjudici per a les arques públiques valencianes, és a dir, per als diners que hi aportem tota la ciutadania. No podem permetre que es malvenga “per quatre xavos” un patrimoni i unes inversions que tant diners ens han costat, i sobre les despeses del qual el PP es nega no només a acceptar responsabilitats, sinó a que preguntem en Corts als seus dirigents què han fet amb els diners públics invertits”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.