Infraestructures

Es reivindica a Elx la construcció de l'alberg juvenil

Mireia Mollà, destaca que la ciutat compta amb una escassa oferta hotelera de baix cost

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha reivindicat que es pose en marxa l'alberg juvenil que hi havia projectat en la zona de la Ciutat Esportiva, ja que el municipi ha d'oferir també allotjaments a un preu baix que atraguen a visitants joves.

Mollà ha fet esta demanda després que l'equip de govern haja anunciat que l'edifici que s'estava construint per acollir este alberg, finalment es destinarà a residència d'estudiants i esportistes.

En aquest sentit, la portaveu de la coalició ha indicat que “des de Compromís per Elx entenem que el PP ha pres una decisió errònia, doncs una ciutat com la nostra necessita comptar amb un alberg juvenil que puga acollir els turistes que vénen a conèixer la seua riquesa cultural i mediambiental, que volen assistir a concerts o festivals musicals, com el Vinalopop; o que pretenen realitzar cursets en la universitat, entre altres qüestions, i que busquen allotjaments barats”.

A més, l'alberg juvenil també podria servir per acollir estudiants i esportistes, de manera que tant la síndic portaveu com el conjunt de militants de Compromís, pensa que per què s'ha de restringir l'ús de l'equipament quan pot obrir-se a molta més gent i és per això que demanen a l'equip de govern “que recapacite i pose en marxa l'alberg juvenil, ja que només reportaria beneficis a la ciutat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.