Infraestructures

Infraestructures

El revolt del pont de Sant Esteve d'en Bas ja no és perillós

Aprofiten la baixa de les obres de la travessera per adreçar-lo

Aquest tram de la C-63 passa a l'Ajuntament

L'Ajuntament de la Vall d'en Bas ha pogut modificar el punt negre del revolt del pont d'accés a Sant Esteve d'en Bas després de molts anys de reivindicar-ho i gràcies a les baixes de les obres de millora de tota la travessera urbana de la C-63 on es troba i que ara s'executen.

A part de la modificació i eixamplament del revolt i de la corresponent estructura del viaducte, els treballs consisteixen en la construcció de voreres al llarg de tot el recorregut de la travessera, la instal·lació de nous punts de llum i la plantació d'arbrat. També es renovarà la capa de paviment d'aquest vial.

L'alcalde, Miquel Calm, ha explicat que les obres han de servir per reconvertir l'antiga travessera en una avinguda urbana. Els treballs s'aprofiten per millorar el sanejament del sector del puig de Sant Antoni i l'accés a aquest nucli de la Vall d'en Bas. Aquesta actuació té un cost d'1,2 milions d'euros que la direcció general de Carreteres sufraga amb tres anualitats. Un cop s'hagin enllestit els treballs, la Generalitat cedirà aquesta travessera a l'Ajuntament, que en serà el titular.

Mentre duren les obres, els operaris van donat pas alternatiu als vehicles que circulen per la carretera.

LA XIFRA

1,2
milions
d'euros costa la millora de la travessera urbana de la carretera C-63 al pas per Sant Esteve d'en Bas.

Inversors per al geriàtric

L'alcalde de la Vall d'en Bas ha explicat que negocien amb inversors privats per poder enllestir la residència per a la gent gran que l'Ajuntament està construint a la carretera de Cantonigròs (Osona), al pas per Sant Esteve d'en Bas. L'alcalde ha informat també que estan en espera de la nova convocatòria dels fons europeus Feder per acabar l'ecomuseu de Can Trona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.