Infraestructures

L'aeroport de Castelló ”està buit com el Louvre a la nit" segons el seu director

Aquestes declaracions han estat fetes a la televisió francesa France2

El director de l'aeroport de Castelló, Juan García Salas, assegura, en un reportatge emés per la televisió pública francesa France 2 que esta infraestructura està buida “com pot estar-ho (el Museu) del Louvre per les nits”.

García Salas apareix en un reportatge d'aquest canal francés, visionat per Europa Press, dedicat al País Valencià i en què acompanya els reporters en una visita a l'aeroport castellonenc.

A la pregunta del periodista sobre si es tracta d'un “aeroport fantasma”, el director contesta: “No, és un aeroport buit actualment com pot estar el Museu del Louvre a la nit”. Afegix que a vegades rep visites i que “tot funciona però el que falten són els permisos”.

El reportatge es fa ressò també de l'escultura de Ripollés “dedicada”, diu, a l'home que va impulsar l'aeroport, referint-se a l'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra.

Precisament, el programa continua amb una visita a la Cambra de Comerç de Castelló, de la qual Carlos Fabra és secretari general. “Els agrada la Cambra, impressionant no?. És una dels millors d'Espanya”, assegura el també president provincial del PP, que afegix que l'ha fet ell.

L'expresident de la corporació provincial es referix alhora a l'aeroport de Castelló, una infraestructura que definix com a “absolutament necessària”. “Jo prendria un altre cop la mateixa decisió, sense aeroport Castelló no té futur econòmic”, assevera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.