Infraestructures

El Govern de Banyeres adjudica obres de reasfaltat i de nínxols

La construcció dels nínxols es feia necessària degut al reduït nombre de soterraments disponibles

La Junta de Govern local de Banyeres de Mariola, a proposta de la mesa de contractació, ha aprovat l'adjudicació de l'obra de reasfaltat de carrers per un import de 79.688,54 €, incloent-se en l'actuació el reasfaltat, senyalització i creació de barbacanes en entrades de voreres degut a l'estat de degradació del ferm a causa del pas del temps. L'obra ha sigut adjudicada a l'empresa Firmes y Obras Alicante, S.L. en haver oferit el major import en millores que s'aplicaran en asfaltat d'altres trams de carrer.

Així mateix, la Junta també ha adjudicat l'obra de construcció de 24 nínxols en el cementeri municipal per un valor de 21.461 € quan el pressupost inicial havia quedat fixat en 25.750 €. La construcció de 24 nínxols ha estat determinada pel reduït nombre de soterraments disponibles i en aquest sentit cal afegir que l'Ajuntament ja va sol·licitar a la Diputació la corresponent subvenció per a la construcció de 252 nínxols i 66 columbaris que van quedar inclosos en l'últim pla d'obres i serveis de competència municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.