Infraestructures

Es denuncia la paralització del centre de Salut d'Onda

Els socialistes lamenten que la Generalitat haja deixat oblidada aquesta promesa electoral

Se subratlla que la regidora del PP no ha fet res per agilitzar l'obra

El grup municipal socialista a l'ajuntament d'Onda ha mostrat la seua preocupació davant la paralització de les obres del Centre Sanitari Integrat d'aquesta localitat d ela comarca d ela Plana, després de més de dos anys des que es van cedir els solars pertinents.

En opinió dels socialistes d'aquesta localitat, la delegada de Salut de la municipalitat d'Onda no ha fer res per agilitzar l'obra des de maig de l'any 2011, segons es comprova per l'expedient obert al respecte, am la qual cosa, es denuncia com el PP d'aquesta localitat “ha deixat en l'oblit aquesta infraestructura sanitària tan necessària per a la vila”.

El centre es fa més que necessari, en opinió dels denunciants, per poder pal·liar la saturació que pateix la localitat i la comarca en matèria sanitària. No obstant això, el retalls aplicats sobre les obres previstes en aquest sector, fa impossible la continuïtat de les obres, per la qual cosa, els socialistes d'0nda asseguren que d'aquesta manera, “resta demostrat la manca de compromís del govern valencià amb els ondenses ni la submissió de l'alcalde Salvador Aguilella amb els seus caps de partit”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.