Infraestructures

Denuncien l'estat d'abandó d'una piscina municipal de Paterna

El veïnat ha intervingut en subratllar l'estat de deixadesa i Compromís per Paterna demana per escrit les analítiques de l'aigua davant el risc per a la salut pública

Compromís per Paterna, després de rebre nombroses queixes de la ciutadania del municipi sobre la brutícia de l'aigua i l'abandó de les instal·lacions de la piscina municipal del carrer del Crist, considera que “el consistori ha de posar mesures urgents per tal de pal·liar aquesta situació i donar una solució com cal als usuaris de la piscina que han de banyar-se en un aigua que ja és de color verd i va a pitjor”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que hi ha queixes per l'excés de cloració, per picors d'ulls i pell entre els usuaris. També que algunes de les dutxes en fer-les servir han rebentat, que la depuradora no funciona, al igual que el robot que neteja el fons de la piscina. I davant de totes aquestes denúncies, no s'ha posat cap remei.

S'ha donat el cas de persones que han demanat que els hi tornaren els diners de l'entrada a les instal·lacions en observar aquestes deficiències ara remarcades.

Així, des de Compromís per Paterna han demanat per escrit veure les analítiques de l'aigua d'aquesta instal·lació esportiva municipal, conéixer els nivells de cloració, tenir informació sobre l'abandó actual i advertir que si no se soluciona, pot incrementar els riscos per a la salut dels usuaris que es banyen allí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.