Infraestructures

Despreniment en la muralla de la zona de la Porta Ferrissa de Morella

Es tracta d'un tram que es trobava molt deteriorat

L'Ajuntament de Morella ja havia informat sobre el seu estat a la Conselleria de Cultura i elabora un informe actual per enviar-lo també al Ministeri de Cultura, propietari de la fortificació i poder obtenir fons per rehabilitar-lo.

L'esmentat despreniment d'un llenç de muralla ubicat a la zona de la Porta Ferrissa del recinte emmurallat de Morella, ha estat degut a la pluja i fort vent patit durant aquesta setmana que ara deixem.

S'ha de dir que l'Ajuntament de Morella realitza de forma continuada actuacions en el castell i la muralla. De fet l'última actuació va ser en el tram de la Torre del Panto que dona a la plaça de bous. El tram de muralla continu a aquest, que va fins la porta Ferrisa es trobava també en molt mal estat de conservació i és en aquesta zona, on s'ha produït una solsida.

Encara que la Conselleria de Cultura ja va ser informada del mal estat d'aquest tram quan es van iniciar les obres del tram de la Torre del Panto, ara els tècnics municipals elaboraran els informes de l'estat actual per tal que, tant Conselleria com el Ministeri de Cultura, siguen coneixedors de la situació actual i per tal d'obtenir els fons necessaris per dur endavant les obres de restauració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.