Infraestructures

Banyeres continua el canvi de l'enllumenat per lluminàries “led”

L'Ajuntament continua amb la política d'estalvi energètic que ja ha encetat fa temps

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola continuarà amb el canvi progressiu de l'enllumenat tradicional per lluminàries de tecnologia led, una actuació que es troba inclosa en la convocatòria de subvencions del Pla Provincial d'Estalvi Energètic, anualitats 2012-2013, de la Diputació d'Alacant i que va rebre el suport del Partit Popular i Bloc - Compromís en el darrer ple ordinari.

L'acció a realitzar consistirà en la substitució de 96 lluminàries en els carrers Villena, Pintor Sorolla, Ruperto Chapí, Correus, Emilio Berenguer Mora, Avda 9 d'Octubre i Avda Ramón i Cajal amb una inversió total de 75.690,43 €.

La Diputació subvencionarà el canvi amb 71.595,26 €, mentre que l'Ajuntament aportarà els 4.095,17 € restants.

La iniciativa s'arreplega en l'Estudi de Planificació Energètica de Banyeres que va ser realitzat per l'Agència Provincial de l'Energia per a tots els ajuntaments que van firmar el Pacte dels alcaldes al qual el Consistori banyerenc es va adherir el 25 de maig del 2010.

En opinió del regidor de Noves Tecnologies, Ramón Albero, « l'Ajuntament en els últims anys ja ha recorregut un camí en matèria d'estalvi energètic, camí que continuem amb la inversió proposada».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.