Infraestructures

INFRAESTRUCTURES

Renoven el vial d'accés al nucli de Peratallada

Les obres del vial principal d'accés al nucli antic de Peratallada, que es van iniciar la primera quinzena de mes, tenen com a objectiu l'arranjament de l'accés per la zona de l'arbreda i l'adequació a l'entorn, amb una voluntat de dignificació del tram comprès entre la carretera fins al camí de Sant Julià de Boada. La reurbanització d'aquest espai, que té un cost de 248.000 euros –un 65% finançat pel PUOSC– servirà també per millorar la canalització dels serveis.

Està previst que s'hi construeixi una passera per a vianants just després de l'arbreda de propietat municipal, en la zona on hi ha una petita resclosa, que permetrà un accés millor a peu cap al nucli antic, sobretot en èpoques en les quals baixa aigua per la riera i fa dificultós el pas pel passallís.

Vial provisional.

L'execució dels treballs comporta inevitablement el tall de la circulació mentre durin les obres. Han habilitat, però, un accés a través de la urbanització dels Horts que facilita el trànsit que creua des de la carretera de Canapost, a Sant Feliu de Boada, cap al nucli de Santa Susanna de Peralta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.