Infraestructures

Morella dóna llum verda a la rehabilitació de la muralla de Porta Ferrisa

L'alcalde de Morella ha mantingut esta setmana reunions amb l'Institut del Patrimoni Cultural d'Espanya i els arquitectes directors per a iniciar en breu les obres

L'Ajuntament de Morella ha aprovat en la comissió d'obres i ratificarà l'acord demà en la junta de govern, la concessió de la llicència d'obres perquè s'escometen els treballs de rehabilitació del tram de muralla que va des de la Torre del Panto a la Porta Ferrisa.

En aquesta zona, es van enfonsar uns deu metres de muralla per les pluges torrencials, el passat mes d'agost. Per això, el consistori destaca que la gestió eficient i l'agilitat a l'hora de donar una resposta, han aconseguit que es comence a solucionar el problema en menys de tres mesos.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, subratlla que “la rehabilitació d'esta zona servirà per a reparar el tram de muralla caiguda i una zona annexa que també es trobava deteriorada”. Per això, assenyala que “esta actuació és important i servirà per a seguir l'avançat procés de rehabilitació del nostre patrimoni”. Les obres no afectaran a les visites al castell.

Durant esta mateixa setmana, l'alcalde de Morella també ha mantingut reunions amb l'Institut del Patrimoni Cultural d'Espanya i els arquitectes encarregats del projecte, per a preparar el començament de les obres. L'actuació de recuperació de la muralla que va des de la Porta Ferrisa i la Torre del Pantó suposarà una inversió de més de 400.000 euros, amb càrrec al Ministeri de Cultura. Les obres començaran en els propers dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.