Infraestructures

El Camí de la Costa es reobri a Ontinyent

La ràpida intervenció amb dues màquines i diversos camions ha permès reobrir la via en menys de 48 hores

El Camí de la Costa d'Ontinyent es va obrir ahir de vesprada al trànsit rodat, una volta s'han eliminat la terra i despreniments que havien caigut a la carretera durant les últimes pluges, i que havien forçat al tancament de la mateixa dijous passat.

El procés al seu conjunt ha durat menys de 48 hores, durant les quals el veïns i veïnes han hagut d'utilitzar com a alternativa la Carretera de Fontanars per el Pou Clar, tal com ja han hagut de fer en ocasions passades, donat que no és el primer despreniment que es registra en aquesta via.

La regidora de l'àrea, Rebeca Torró destaca en aquest sentit que “és una zona molt complexa, on s'ha eliminat tot allò que tenia risc imminent de caure, però que en un futur pot seguir donant problemes, per la qual cosa des de l'àrea de Territori continuarem fent un seguiment dels problemes que es puguen produir i actuar quant siga necessari”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.