Infraestructures

Es millora a Ontinyent el sistema de rec de l'Hort Social “El Raboser”

Els estudiants de manteniment i instal·lació d'equip industrial dissenyen i construeixen comportes de ferro amb materials reciclats

L'Ajuntament d'Ontinyent i l'IES Pou Clar de la ciutat, han col·laborat en la millora del sistema de rec a l'Hort Social El Raboser, amb el disseny, construcció integral i col·locació de les diverses comportes de ferro de la sèquia que el proveeix d'aigua.

L'hort, posat en marxa per l'Ajuntament d'Ontinyent i la Colla Ecologista l'Arrel, serveix perquè un grup de persones amb situacions personals greus, usuàries dels serveis socials, treballen uns terrenys municipals ubicats en la rodalia del Pont del Salt del Bou, dins d'un programa global que tracta d'evitar situacions d'exclusió social.

La millora del sistema de rec de l'hort ha implicat a les regidories de Política Social i Educació de l'Ajuntament d'Ontinyent, a més dels alumnes i professorat del Grau Superior de Manteniment i Instal·lació d'Equip Industrial de l'IES Pou Clar.

L'obra va estar sol·licitada des del consistori al centre educatiu, que va acceptar col·laborar amb una actuació per la qual s'ha dut a terme tot el procés de creació d'estos elements.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.