Infraestructures

Es proposa a Onda que l'Ajuntament genere un alberg

Iniciativa - Compromís ha fet la proposta per tal de potenciar el turisme cultural i natural de la vila

Des d'Iniciativa - Compromís per Onda ha proposat a l'equip de govern d'aquesta localitat, la creació d'un alberg municipal amb l'objectiu de dinamitzar el turisme natural i cultural entre la joventut.

L'argument esgrimit perquè s'instal·le al nucli històric de la vila no és altre que el d'atreure un perfil de turistes que l'oferta privada d'hotels és incapaç de lligar.

La proposta d'obertura de l'alberg, la realitzen perquè puga restaurar-se l'edifici de l'antiga presó, un lloc emblemàtic de la ciutat i ben situat. També proposen que es tinga en compte altres localitzacions com és el cas de la fàbrica de ceràmica de la Campaneta, la fàbrica de gel o qualsevol altre edifici singular.

Per al grup polític proponent, d'aquesta manera “es creen llocs de treball per partida doble: quan s'ha de fer la restauració i quan es pense obrir la infraestructura hostalera.

En aquest sentit, el síndic portaveu d'Iniciativa - Compromís, David Sánchez ha manifestat que “els diners públics han de servir per potenciar projectes productius per a Onda i aquest alberg serà un element dinamitzador per al sector turístic i per a l'economia en general”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.