Infraestructures

EQUIPAMENTS

Es mor una quarta part dels arbres de la travessera nova d'Argelaguer

Una quarta part del centenar de plataners que es van plantar l'estiu passat a la travessera d'Argelaguer s'han mort. Els últims dies els han talat i pròximament els arrencaran per plantar-ne d'altres. El fet ha causat sorpresa, tant a l'Ajuntament com entre els veïns. L'empresa que es va fer càrrec del projecte, Arico Forest, sosté que podria ser degut al fet que els arbres van estar massa temps desenterrats, esperant que els plantessin. Cal tenir també en compte, segons la mateixa font, que, com més grans són els arbres –i aquests ho eren força–, més possibilitats hi ha que no aguantin el canvi.

En garantia

L'Ajuntament ha aclarit que la despesa per la reposició dels plataners no l'haurà d'assumir el municipi, ja que les obres de la reforma de la travessera –en les quals s'incloïen els arbres nous– es va inaugurar tot just el setembre passat i, per tant, es troben encara en període de garantia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.