Infraestructures

Els socialistes de Torrent denuncien una nova privatització desconeguda

El Grup Municipal del PSPV-PSOE denuncia la vocació del PP de fer calaix a base d'externalitzar serveis

Una vegada més, sorprèn el veïnat torrentí el programa amagat del PP. Res no van dir arran les eleccions municipals de privatitzar la gestió esportiva i de regalar a la iniciativa privada la inversió pública de les instal·lacions d'aquest sector, però a poc apoc s'observa com primer el camp de futbol Sant Gregori i ara el Trinquet, tot cau a mans d'empreses privades.

Els socialistes torentins denuncien que l'informe econòmic per a la gestió indirecta del Trinquet, no està suficientment detallat ni s'ajusta a la realitat. Aquesta formació política assegura que tan sols aprofita “com a escut per emparar la decisió del PP de regalar una instal·lació esportiva més”.

El grup municipal socialista veu amb aquestes decisions, “un seguidisme absolut per part de l'alcaldessa i del seu equip cap a les fórmules privatitzadores que s'apliquen a Madrid” que deterioren els serveis públics i els posen a mans de gestores privades.

El síndic portaveu d'aquest grup polític denunciant, Andrés Campos, anuncia la negativa a donar suport a qualsevol decisió que supose perdre autonomia i denuncia la poca voluntat del PP d'estudiar alternatives per tal de gestionar de manera eficient instal·lacions que tot just ara acaben de ser reformades amb diners públics.

Privatitzar fins els morts

Pere Rossell

En el cas de Torrent de l'Horta, el titolar que encapçala aquesta fragment no és possible perquè des de sempre —o al menys des del temps raonablement conegut— el dret d'enterrament sempre ha estat a mans de l'església. No passa com en altres molts pobles de la comarca que, aquest servei ha estat municipal i és ara quan el volen privatitzar perquè fins i tot poden treure profit dels morts. No hi ha més que mirar el que ha passat a Paiporta aquesta mateixa setmana.

La marxa del PP està ben clar: s'agafa qualsevol infraestructura que estiga un poc necessitada, es remodela una miqueta, se li posa una mà de pintura i s'arreglen quatre escletxes i ja es pot privatitzar. Vull dir que ja es pot concedir a qualsevol amic, conegut, saludat o militant pròxim o llunya.

En cas que no hi haja cap empresa de gent amiga o coneguda a la rodalia, no passa res: es fa córrer la informació fins el punt on es considere oportú, i ja tenim una empresa de nova planta perquè es faça responsable d'allò que volem desempellogar-nos.

Així són les coses i així sembla que també ho tenen previst fer amb el Trinquet del carrer València d'aquesta localitat, a més gran de les existents a la comarca de l'Horta en el seu conjunt. Doncs “val i trenta” i el joc per a l'equip blau, que és qui ara mana i s'asseu al cadiral gran de la vila. Què fàcil és donar a guanyar diners als amics, quan es tracta de gestionar els diners d'altri!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.