Infraestructures

energia

El túnel de la interconnexió elèctrica estarà acabat el març

El túnel de la interconnexió elèctrica de la línia de 400 kV estarà del tot perforat el març, si no hi ha cap imprevist. Ara estan treballant les dues tuneladores –l'Albera, que va començar per la banda sud; i la Canigó, per la Catalunya del Nord–, que es trobaran doncs en el termini de poc més de dos mesos. La Canigó, que construirà la part més curta del túnel, acabarà la feina el febrer, i després hi arribarà l'Albera. Després, es començarà amb la resta de l'obra, com l'estesa dels cables.

D'altra banda, la delegació del govern de l'Estat a Catalunya ha convocat l'aixecament de les actes prèvies per l'ocupació de terrenys entre Santa Llogaia i la Jonquera, on la MAT passarà soterrada en rasa. En moltes finques ja s'ha arribat a un acord, però en les que no s'ha fet s'ha citat els propietaris per no haver d'interrompre les obres, que ja estan en marxa. Les actes s'aixecaran en els ajuntaments afectats entre el 19 i el 27 de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.