Infraestructures

Alaquàs denuncia la passivitat de la conselleria d'Educació

L'alcaldessa exigeix la construcció de l'escola Ciutat de Cremona

L'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García, després de supervisar les instal·lacions de l'escola pública Ciutat de Cremona arran del temporal de vent patit durant els darrers dies d'aquesta setmana, ha tornat a exigir una vegada més, la construcció del nou centre i ha denunciat la passivitat i incompetència de la conselleria d'Educació.

Uns qualificatius que es deriven de la manca de sensibilitat que el departament que gestiona Mª José Català manté des de fa huit anys sense resoldre i atén les necessitats educatives de l'alumnat d'aquest centre en barracons provisionals.

La primera munícep, ha assegurat que continuarà treballant per exigir la construcció d'aquesta escola pública, més encara després d'informar-se que als pressupostos d ela Generalitat Valenciana no s'ha inclòs cap partida en aquest sentit.

Així doncs, l'alacldessa i l'Associació de Mares i pares d'Alumnes del centre, s'han mostrat indignats davant la situació i han anunciat noves mobilitzacions per tal de seguir exigint la construcció d'aquest centre públic que pateix cada dos per tres desperfectes, sempre que hi ha situacions d'emergència d'agents meteorològics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.