Infraestructures

Els socialistes de Gandia exigeixen que s'acabe l'hospital

Les obres estan executades al 80% i solament queden per pagar uns 12 milions, però els socialistes han advertit que quant més temps estiguen paralitzades més costarà tornar a posar-les en marxa.

El portaveu dels socialistes en l'Ajuntament de Gandia, José Manuel Orengo, ha demanat al conseller d'Hisenda, el gandià Juan Carlos Moragues “que rectifique i retorne a la partida de diners destinada a finalitzar les obres de construcció del nou Hospital de Gandia” perquè estiga finalitzat en 2013.

El socialista s'ha expressat així després que la Conselleria de Sanitat haja transferit els diners destinats a les obres de l'hospital de Gandia per a despeses de funcionament d'altres centres de salut del País Valencià. En total, Sanitat ha transferit 45,3 milions d'euros que estaven destinats a la construcció de l'hospital de Gandia i Llíria.

En aquest sentit, Orengo ha lamentat que es mantinga la paralització la construcció de l'hospital, “una infraestructura per a la finalització de la qual a la Generalitat solament li queda pagar uns 12 milions d'euros, ja que les obres estan executades ja al 80%”. Per açò, ha demanat una reunió de la Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Gandia en la qual es redacte un document que demane a la Conselleria d'Hisenda que retorne la partida destinada a l'Hospital de Gandia i que les obres puguen acabar aquest mateix any.

Referent a açò, Orengo ha aclarit que al conseller no se li demana “cap tracte de favor”, sinó que es tracta “d'una qüestió de justícia” que permeta acabar les obres de l'hospital, una de les infraestructures més necessàries i importants per a Gandia i la comarca de La Safor, que la seua engegada revitalitzaria una zona molt important per a la ciutat.

Orengo ha afirmat que els treballs de construcció de l'hospital porten ja massa temps paralitzats, i ha advertit que aquest tipus d'obres “com més temps estan parades més es deterioren i més costa després tornar-les a engegar”. El socialista ha indicat que algunes zones del nou hospital estaven ja equipades per al seu funcionament, de manera que quan es reprenguen les obres caldrà arreglar nombrosos desperfectes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.