Infraestructures

infraestructures

Bàscara vol suport dels pobles veïns per l'N-II

Els veïns faran una assemblea demà per decidir noves accions de protesta

Més d'una setantena de veïns de Bàscara van tornar a tallar ahir durant un hora, de nou a deu del matí, l'N-II per protestar contra les víctimes d'accidents de trànsit i per reclamar una solució urgent. La plataforma que organitza les protestes va dir ahir que vol aconseguir la implicació de pobles veïns perquè l'N-II “no és només un problema de Bàscara”, van assegurar. També van explicar que convoquen una assemblea oberta a tothom demà a les vuit del vespre a la sala municipal del poble per decidir noves accions de protesta. “L'N-II sempre ha estat un problema per Bàscara i ara serà Bàscara que serà un problema per l'N-II”, va dir un dels portaveus als veïns quan anunciava la data i l'hora de la reunió.

El tall de la carretera va durar una hora, com s'ha fet cada dia des del dijous 31 de gener. Els veïns van tornar a plantar dues taules al mig de la carretera i van esmorzar pa amb tomàquet i embotit i bunyols mentre el tema de conversa de la majoria era cap on ha d'anar la protesta a partir d'ara. Els Mossos van desviar el trànsit per l' AP--7, que en aquests casos és gratuïta entre Orriols i Figueres mentre dura la protesta. Els veïns de Bàscara ahir van rebre el suport del col·lectiu dels iai@flautes, que s'han solidaritat amb la causa i van ser a la concentració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.