Infraestructures

Carlos Fabra troba que el grup libi comprarà l'aeroport de Castelló

Ha manifestat que “dins o fora del termini establit” aquest col·lectiu empresarial presentarà la garantia estipulada

El president d'Aerocas, Carlos Fabra, ha assegurat que té la “certesa moral” que el grup hispanolibi que ha presentat una oferta de compra de l'aeroport de Castelló presentarà la garantia bancària dins o fora del termini establit, que finalitza diumenge o dilluns, segons ha rectificat el també expresident de la Diputació, que va anunciar la setmana passada que el termini acabava ahir dijous.

Fabra ha realitzat aquestes declaracions durant el recorregut en la visita a les Bodeguillas dels mitjans de comunicació de Castelló en ocasió de les festes de la Magdalena.

Sobre aquesta qüestió, ha indicat que ha parlat amb el grup inversor, “que està a Abu Dhabi”. “I tinc la certesa moral, que és la que puc tindre, que presentarà la garantia”, tot i que ha assegurat desconéixer quin dia.

Així, Carlos Fabra ha apuntat que es troba amb “molta tranquil·litat” i ha recordat que “estar treballant durant set mesos amb un grup, si no tenen interés, és una cosa que hauríem vist tant ells com nosaltres, i a mi això em fa pensar que serà una realitat”.

El president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, ha destacat que si el grup inversor presenta la carta de pagament aquesta setmana, seguiran les negociacions i, si no, s'obrirà un procés en el qual el govern valencià portarà la gestió de l'aeroport “de manera indirecta” per a posar-lo en marxa com més prompte millor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.