Infraestructures

L'Ajuntament de Morella repara clots i exigix a la Generalitat que millore els vials

El consistori sol·licita a la Conselleria d'Infraestructures que es faça càrrec de les deficiències de la carretera CV-1170 i es veu obligat a tornar a intervindre d'urgència pel seu mal estat

El ple de Morella va tornar a exigir a la Conselleria d'Infraestructures que es faça càrrec de les millores necessàries en la carretera CV-1170, els dos trams de la qual són dos dels principals accessos a la localitat, que la unixen amb la CV-14 i la N-232.

Aquesta petició ve d'anys enrere ja que l'administració autonòmica és la titular dels vials, però al persistir el problema, des del consistori morellà s'ha hagut de tornar a actuar d'urgència i realitzar una reparació de clots per a millorar el seu estat.

Cal recordar que en els anys 90, la Conselleria d'Infraestructures va oferir la gestió del vial CV-1170 a l'Ajuntament de Morella. Des del consistori es va exigir que es condicionara tota la carretera i que s'acceptaria la gestió. Al no produir-se cap actuació per part de l'administració autonòmica, el deteriorament ha anat a més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.