Infraestructures

Es demanda que l'asil de Benalua siga habilitat com a centre de dependents i ambulatori

La sol·licitud ha estat feta per la coalició Compromís per Alacant

El portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, ha reclamat hui que “s'agilitzen els tràmits per declarar Bé de Rellevància Local (BRL) l'antic asil de Benalua i es garantisca així la conservació d'un edifici que, des de la nostra formació, entenem que podria ser utilitzat com a centre multidisciplinar de dependents i ambulatori”.

Mestre ha explicat que “a Compromís hem comprovat que esta infraestructura, de 6.197 metres quadrats, es troba en bon estat encara i, per tant, les tres plantes i el soterrani poden dotar-se de serveis que manquen a la zona i fins i tot en la resta del municipi”.

El portaveu de Compromís ha continuat dient que “la primera planta podria ser ocupada per col·lectius de dependents i discapacitats i també ONGs, entitats que podrien comptar amb zones assignades i zones comunes on es compartiren serveis per dies, orientació laboral i sociocultural, servei d'inserció, tallers, grups de teràpia, etc.”.

Alhora, Tomàs Mestre ha afirmat que “la resta de dependències de l'edifici podrien destinar-se a biblioteca, ludoteca o saló d'actes i al jardí podrien desenvolupar-se tallers i, fins i tot, podria romandre obert en determinades com a accés públic junt a l'ambulatori i zona verda”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.