Infraestructures

Els Verds de Gandia presentaran una denuncia davant el Parlament Europeu

L'acte jurídic subratlla el destí de l'edifici del CSI-COM per a un col·legi privat

El portaveu d'Els Verds de Gandia, Joan Francesc Peris ha manifestat públicament la intenció del partit verd de denunciar davant el Parlament Europeu la decisió del govern municipal del PP de destinar a un col·legi privat “internacional” l'actual edifici del CSI-COM, centre de serveis integrals i d'ocupació municipals.

L'edifici del CSI-COM és un dels projectes que va ser finançat amb els fons del Banc Europeu d'Inversions que arribaren amb criteris finalistes, és a dir, per a projectes concrets lligats al futur de la ciutat i la seua millora, com és la prestació de serveis integrals a les xicotetes i mitjanes empreses i concentrar els serveis de formació i ocupació de Gandia i Els Verds entenen que no es pot destinar a llogar-lo a una empresa d'ensenyament privat.

Per a Els Verds de Gandia la dramàtica situació de desocupació, amb quasi 10.000 persones sense treball en la ciutat, exigeix més que mai polítiques de foment de l'economia local i de formació de les persones aturades que són justament els objectius que es marcaren per al CSI-COM i per les que foren concedides pel BEI les subvencions necessàries per a la seua construcció i posada en marxa.

Aquesta formació política demana al govern municipal del PP la retirada d'aquest projecte perquè no és funció de l'Ajuntament el facilitar la instal·lació de col·legis privats i menys ubicar-los en un edifici públic que ha estat finançat amb fons europeus perquè està destinat al foment de l'ocupació i els serveis integrals a l'economia local.

Peris ha advertit que “si el govern municipal del PP segueix endavant amb aquesta idea de desmuntar el CSI-COM per a una concessió a un col·legi internacional portarem el que considerem una perversió de l'ús dels fons del BEI al Parlament Europeu mitjançant el grup parlamentari ALE-Verds al que pertanyem la Confederació d'Els Verds”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.