Infraestructures

El conveni amb el British College no s'ha complit des que es va aprovar a Paterna

La coalició Compromís va proposar en el seu moment incloure millores en la lletra del text

Compromís per Paterna considera un incompliment escandalós el cas del conveni amb el British College, ja que quatre anys després d'haver-se aprovat en sessió plenària no hi ha constància d'ell i ni tan sols existeix expedient.

Això hauria de derivar en l'obertura d'un expedient sancionador. Però no es pot sancionar res que no existeix. Així, mentre l'Ajuntament ha estat complint la seua part i el British s'ha beneficiat, el poble ha estat perdent sense poder gaudir d'instal·lacions públiques en la Canyada i ara mateix, el consistori està en fóra de joc.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, acusa l'Ajuntament del municipi de “fer abandó de funcions. L'alcalde està perjudicant al poble, permetent que el British continue demanant més i més, sense complir la contrapartida que se suposa que ja té. Al conveni signat el 2009 a canvi que s'instal·lara aquest col·legi, el centre havia de construir i cedir una zona enjardinada, instal·lacions esportives i un aparcament d'ús públic que no s'han executat”.

La història d'aquest document comença fa quatre anys, quan el PP i el British fan un conveni inicial per a ampliar el col·legi i el centre demana una modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), oferint a canvi una parcel·la. Però resulta que aquesta parcel·la en realitat la podrà usar el British quan la demane.

I com cal una licitació per a que el British puga disposar de la parcel·la, se torna a fer un conveni. Conveni que no s'ha signat. Però mentre, el col·legi britànic ja té la modificació del PGOU aprovada i pot construir més, demanant un estudi de detall per a fer un edifici de secundària.

Des de Compromís asseguren que el British no ha complit la seua part i que l'Ajuntament no ha exercit la seua obligació d'exigència d'allò aprovat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.