Infraestructures

infraestructures

L'enllaç de l'N-II a l'AP-7 a Fornells, en espera de Foment

Acesa ha acabat les obres i ara falta el vistiplau del govern estatal, que garanteix que s'obrirà en pocs dies

Les obres d'enllaç entre l'actual N-II i l'AP-7 a Fornells de la Selva estan completament acabades i només falta el vistiplau del ministeri de Foment perquè es pugui obrir al trànsit. La concessionària Acesa ha complert amb les seves previsions i just a finals del mes de juliol ha completat les obres d'aquest enllaç i de tot l'entramat viari que ha comportat.

Aquest tram, de poc més de 500 metres, que connecta les dues infraestructures, està completament acabat en l'actualitat, amb els cartells indicatius que també assenyalen que l'autopista és gratuïta ara per ara fins a Girona Nord, a la sortida de Sant Julià de Ramis. Ara però els vehicles es desvien pel lateral just quan comença l'enllaç i s'obliga els conductors a anar cap al polígon de Fornells o cap a la variant tradicional de Sant Daniel.

Obertura immediata

Fonts del govern estatal asseguren que els tràmits burocràtics que han de permetre l'obertura al trànsit del nou enllaç s'estan fent, i que s'espera que “en breu” es permeti la circulació de vehicles. Aquest enllaç és un nou pas perquè l'autopista sigui la nova variant de Girona, davant l'evidència que era inviable cap ampliació a la variant de Sant Daniel, que ja no pot assumir més trànsit. Ara els vehicles que provinguin de l'N-II en direcció nord ja se'ls embocarà directament cap a l'entrada de l'AP-7.

LA XIFRA

500
metres
de llargada fa l'enllaç des de l'N-II fins a les casetes de peatge del nou accés a l'AP-7 a Fornells.

La nova variant es completarà amb Vilademuls

L'últim pas que quedarà ara per completar tota la nova circumval·lació de Girona serà la posada en marxa de la nova sortida al terme municipal de Vilademuls. Està previst que aquesta obra, que ja s'està executant, estigui feta a finals d'any o a principis de 2014. Després permetrà als conductors circular de manera gratuïta per l'autopista des de Fornells a Vilademuls, on tornarà a enllaçar amb l'N-II.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.