Infraestructures

Ròtova aprova la contractació d'una escoleta per 410.000 euros

El PP rebutja valorar positivament que les empreses contracten mà d'obra local

Compromís diu que el projecte és car, sobredimensionat i no respon a la realitat del poble

El portaveu de Compromís, Jordi Puig, ha volgut deixar clar que el projecte, des del principi no està pensat ni en les necessitats ni en la demanda actual i real de Ròtova.

El projecte, segons l'opinió del síndic portaveu de Compromís, és exagerat, sobredimensionat, no respon a la realitat i és car; “més car del que caldria”.

La coalició ecovalencianista assegura que calen projectes ajustats al municipi i no sobredimensionats com aquest aprovat pel plenari municipal.

A més d'aquesta qüestió, Compromís va voler fer una queixa formal per les formes com s'aprovava el plec de condicions, aprofitant un ple convocat amb 24 hores d'antelació, extraordinari i urgent.

El grup municipal va realitzar diverses propostes al ple, per millorar el plec, ja que tampoc no havia tingut lloc una comissió per poder treballar-lo, però res no va ser possible.

Des de Compromís, es van mostrar preocupats també perquè, tot i que l'ajuda està concedida i pressupostada, en cas que la Generalitat no pague la seua part, l'Ajuntament haurà d'assumir el percentatge que siga, segons afirmà l'alcalde públicament.

Compromís va proposar rebaixar la valoració de la memòria tècnica (35 punts, de 85, sobre la base de juís de valor) i afegir-ne una altra que sí que estava present en altres plecs, com el del camp de futbol: afegir el criteri de “foment de l'ocupació i mà d'obra local”, amb 10 o 15 punts.

Totes les propostes van ser rebutjades per l'equip de govern. Per aquest motiu, Compromís va emetre un vot positiu i una abstenció en el punt de l'ordre del dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.