Infraestructures

Ontinyent crea una nova rotonda en l'encreuament Almaig-Pintor Segrelles

El consistori duplica l'amplària de l'accés a l'edifici universitari de Torrefiel i realitza millores en altres punts de la ciutat

L'Ajuntament d'Ontinyent ha iniciat les obres de creació d'una nova rotonda en l'encreuament entre l'avinguda Almaig i el carrer Pintor Segrelles que dotarà de major fluïdesa el trànsit en aquesta zona.

Es tracta d'una obra inclosa al Pla d'Ocupació i Reactivació Econòmica posat en marxa pel govern d'Ontinyent, amb el qual, es reinvertixen els estalvis generats per la bona gestió econòmica realitzada.

Les obres s'iniciaven el passat dimecres i està previst que es perllonguen durant al voltant de dos mesos, i permetran eliminar un total de 4 semàfors que alenteixen el trànsit en un punt molt dens especialment en hores punta, en trobar-se pròxim al Col·legi Carmelo Ripoll i a l'accés a la ciutat des de la Ronda Sud.

A més de la construcció de la rotonda, es duran a terme altres actuacions com ara canvis d'enllumenat, modificació dels cantons de les voreres o adaptació al pas de minusvàlids dels passos de vianants d'aquest espai que es reforma després de comptar amb els pertinents estudis tècnics municipals.

Aquesta es una de les obres de creació de nous espais urbans i adaptació de recorreguts de vianants a la normativa d'accessibilitat incloses que s'han pressupostat amb 211.000 dels 560.000 euros previstos al Pla d'Ocupació.

Durant les pròximes setmanes es duran a terme actuacions de millorar de les voreres i adaptació de passos de vianants en espais com el grup de vivendes Ramón-Llin, el Carrer Cristòfol Colom, o l'encreuament dels Carrers Garcia Ortiz i Joan Belda Pastor, avançava Cuesta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.