Infraestructures

Ontinyent negocia la implantació del grau d'Educació Física

Jorge Rodríguez destaca que oferir tres graus diferents “serà un pas essencial per a la vila”

El nou edifici del Campus Universitari d'Ontinyent es podria inaugurar en el curs 2014-2015 donant cabuda a tres graus formatius de la Universitat de València (UV).

L'Alcalde d'Ontinyent i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat hui l'inici de les negociacions perquè l'apertura del nou edifici es realitze acollint no sols les titulacions d'Administració i Direcció d'Empreses i Magisteri Infantil, sinó també un nou grau de Ciències de l'Educació Física i l'Esport.

Jorge Rodríguez, que visitava hui les obres de l'edifici acompanyat per tècnics de la Universitat de València i l'empresa Obrascón Huarte Lain SA, destacava que “oferir tres graus diferents serà un pas essencial perquè Ontinyent siga la ciutat universitària que volem, i per això farem tots els esforços necessaris”.

Així li ho farà saber a la Vicerectora d'Estudis Universitaris de la UV, Maria Vicenta Mestre, en una reunió que es produirà a les pròximes setmanes. L'Alcalde destacava que “per al Govern d'Ontinyent la Universitat ha estat sempre una prioritat, i des del primer moment ens hem implicat en fer realitat una reivindicació històrica com és que tots els estudis universitaris que s'ofereixen a la ciutat s'impartisquen a un mateix Campus”, manifestava.

Amb el nou edifici la vila tindrà un meravellós continent, però el que és important, “seguirà treballant per dotar-lo del major i millor contingut posible” concloïa Jorge Rodríguez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.