Infraestructures

Un projecte de final de carrera per a l'estació de Banyeres de Mariola

La proposta rep una menció als Premis d'Arquitectura del Col·legi Oficial d'Arquitectes

El jurat qualificador dels Premis d'Arquitectura del Col·legi Oficial d'Arquitectes del País Valencià 2010-2011-2012 (COACV), ha atorgat menció en la seua modalitat “Projecte Final de Carrera” (PFC) al Centre Esportiu a l'antic Taller de l'Estació de Banyeres de Mariola, del qui es autor l'arquitecte banyerenc Carlos Francés Revert.

La finalitat d'estos premis triennals és el reconeixement de les actuacions professionals més destacades en relació amb l'arquitectura, urbanisme y paisatge, interiorisme, projectes de fi de carrera i trajectòria professional realitzades en l'àmbit del País Valencià al llarg dels tres últims anys.

Els aspirants als premis en la modalitat PFC eren tots aquells projectes presentats i aprovats a qualsevol de les escoles d'arquitectura, públiques i privades, de l'autonomia valenciana durant els últims tres anys. Amb aquestes premisses, la xifra de projectes candidats pujava quasi a 3.000, amb un únic primer premi i tres mencions.

Els jurat qualificador estava conformat pels presidents dels tres col·legis territorials, pel president del COACV i per Emilio Tuñón, arquitecte de reconegut prestigi internacional, director de la firma Tuñón y Mansilla Arquitectos. Francés Revert valora «molt positivament aquest reconeixement, concedit dos anys després de l'elaboració del treball, ja que els membres del jurat són aliens a l'àmbit acadèmic i el seu veredicte es basa únicament en el judici objectiu i directe de la qualitat del projectes presentats».

La cerimònia de lliurament dels premis va tindre lloc el divendres 4 d'octubre al Convent del Carme de València i va estar presidida per Jordi Ludevid i Anglada, president del Consell Superior de Col·legis d'Arquitectes d'Espanya. Entre altres també van estar premiats arquitectes reconeguts com Ramón Esteve, Javier García-Solera o l'estudi OAB-Carlos Ferrater.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.