Infraestructures

infraestructures

Núria fa l'aturada anual per manteniment, però obrirà els caps de setmana

És la primera vegada que ho estableix així i, a més, proposa importants ofertes per als que hi pugin

El 30 de novembre enceta la temporada d'hivern

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya tanca a partir de dilluns vinent les instal·lacions de Vall de Núria per dur-hi a terme les tasques de manteniment i millora de cada any, que també es fan al tren cremallera que uneix Ribes de Freser amb el complex lúdic, esportiu, excursionista, cultural i espiritual. En aquesta ocasió, però, i a diferència del que ha fet fins ara, obrirà tots els caps de setmana d'aquest mes de novembre. El tancament, doncs, per primer cop serà parcial.

A més, Ferrocarrils de la Generalitat oferirà importants descomptes als que visitin la vall durant els caps de setmana de novembre. Així, els dissabtes i diumenges 9 i 10, 16 i 17 i 23 i 24 d'aquest mes l'estació de muntanya proposarà als clients una tarifa que inclou el bitllet d'anada i tornada en cremallera a un preu especial de 12,50 euros per als adults, a partir de 15 anys, i de 7,20 euros per als infants d'entre 7 i 14 anys. A més, durant aquests caps de setmana el paquet del cremallera i el parc lúdic també tindrà una tarifa especial: 20 euros els adults, 15 els d'entre 7 i 14 anys i 12,65 els infants de 3 a 6 anys.

I, finalment, tothom qui compri productes de la botiga de la vall tindrà un descompte del 10 per cent que també s'aplicarà per accedir al parc lúdic de la vall i al minigolf. L'església, l'ermita de Sant Gil i el centre d'interpretació mediambiental també estaran oberts, així com el bar Finestrelles.

LA XIFRA

6
dies
estaran obertes les portes del complex de la vall, coincidint amb els dies de cap de setmana.

LA DATA

04.11.13
És el dia en què
Ferrocarrils de la Generalitat tanca Vall de Núria per fer-hi les tasques de manteniment.

Nous forfets per als usuaris de Ferrocarrils

La posada en marxa de nous forfets adaptats als diferents usuaris del grup FGC és la principal novetat de la nova temporada d'hivern que Vall de Núria comença el 30 de novembre si les condicions de neu ho permeten. Es poden consultar i adquirir els forfets de la temporada a la botiga en línia de Ferrocarrils i a les oficines de les estacions del grup.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.